In acht stappen helpen wij jou vooruit!

Van strategie tot resultaat

SLIM Vooruit helpt jou gestructureerd doelen te realiseren door inzicht, overzicht en rust te creëren op strategisch, operationeel en financieel gebied. Van strategie bepalen, inzicht in cijfers verkrijgen en het implementeren van de gemaakte plannen, bij alle facetten van het proces bieden we ondersteuning.

Onze aanpak kent acht stappen die afhankelijk van het vraagstuk en de behoefte worden doorlopen om het gewenste resultaat te bereiken

Kennismaking

Wij zien een vrijblijvende kennismaking als een moment ter inspiratie. Wij komen er graag achter wie jij bent, wat je doet, wat jou drijft en vooral wat jouw grootste uitdaging is. Dit geeft inzicht in hoe wij kunnen helpen.

Inventarisatie

Afhankelijk van de (persoonlijke) uitdaging brengen wij jouw strategische of financiële vraagstuk nader in kaart. Hiervoor ontvang jij van ons een voorstel van een traject, waarvan wij denken dat dit jou en de onderneming vooruit helpt.

Analyse

Afhankelijk van de uitdaging en uitkomsten uit de nadere inventarisatie voeren wij een diepgaand onderzoek uit naar het strategisch of financieel vraagstuk. Dit resulteert in het identificeren van verbeterpunten binnen de organisatie, samenwerking of het rendement. 

Plan

Alle verzamelde en geanalyseerde informatie wordt door ons vastgelegd in een praktisch (online) plan van realisatie met duidelijke doelen en acties voor de korte en lange termijn. Hierna kan jij aan de slag met of zonder onze ondersteuning.

Begeleiding

Wil je samen slim vooruit? Dan begeleiden wij jou om de gestelde doelen te realiseren.  

Implementatie

Kom jij er zelf niet aan toe of wil jij de focus op andere zaken houden, dan ondersteunen wij jou door deels of volledig acties uit handen te nemen.

Meten

Meten is weten! We zorgen ervoor dat je de juiste managementinformatie de gestelde doelen en de voortgang in het oog te houden. Hiervoor zetten wij onze slimme tools en bewezen methodes voor in.

Bijsturen

Door middel van periodiek overleg zorgen we ervoor dat de doelen worden bereikt en eventueel bijgestuurd waar nodig.

Het einde van het één, betekent een nieuw begin van het ander

Onze aanpak is niet voor niks een oneindigheidsteken; we blijven graag betrokken, als sparringpartner of in de operatie, om de organisatie blijvend te laten groeien. De wereld om ons heen verandert en zo begint het proces weer opnieuw.

Wil jij SLIM Vooruit?

Laat ideeën geen ideeën blijven en ga SLIM aan de slag met jouw organisatie.