Podcasts

Stap binnen in jouw dosis inspiratie en leer van andere ondernemers hun vraagstukken via onze SLIM Verhaal podcasts.

We begrijpen het belang van verbonden blijven in de snel veranderende digitale wereld. Daarom zijn wij actief op sociale media om waardevolle inzichten en kennis te delen, inspiratie te bieden, en de laatste trends en ontwikkelingen in onze branche te volgen. 

Podcast

Omzetcoach

Welkom bij onze nieuwste blog van SLIM Vooruit! Vandaag nemen we je mee in een boeiend gesprek met Franck Fielemon, oprichter van Omzetcoach.nl. Franck heeft een indrukwekkende achtergrond in de logistieke sector, waar hij bij DHL Global Forwarding wereldwijd verantwoordelijk was voor verkoopteams. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over hoe hij bedrijven heeft geholpen hun verkoopstrategieën te optimaliseren en om te zetten in groei.

Ontdek meer
Podcast

Do Dashboard

In deze aflevering van de podcast ‘SLIM Verhaal’ praten we met Rob Batenburg, strategisch partner en innovator in de financiële sector. Als ervaren accountant en adviseur heeft Rob zich gericht op meer dan alleen de cijfers; hij streeft ernaar de ‘huisarts’ voor bedrijven te zijn door diepgaand inzicht en strategische ondersteuning te bieden.

Ontdek meer
Podcast

De Zoetermeerse Brouwerij

Loek Eerhart, mede oprichter – samen met Viresh Bachoe – van Roem bier, vertelt over zijn transitie van een carrière als chemisch technoloog naar het volgen van zijn passie voor bierbrouwen. Deze overgang was geïnspireerd door de mogelijkheden die hij zag in de ambachtelijke biermarkt, een sector die in Nederland nog volop in ontwikkeling was.

Ontdek meer
Podcast

Jammici Cannoli

In de tweede aflevering van de podcast “SLIM Verhaal” verkenden we het inspirerende pad van Miranda van den Berg, eigenaresse van Jammici Cannoli. Miranda deelde haar ervaringen over het overwinnen van uitdagingen en het nastreven van haar passie binnen de ondernemerswereld, wat resulteerde in het creëren van een unieke culinaire ervaring in Nederland.

Ontdek meer
Podcast

SMIT Riooltechniek

In onze eerste podcastaflevering hadden we een gesprek met Bram Smit, directeur van SMIT Riooltechniek. Een ondernemer die de rioleringsbranche heeft getransformeerd. Bram deelde zijn transitie van werknemer naar het opzetten van zijn eigen bedrijf. Zijn passie voor ondernemerschap en het creëren van een positieve werkomgeving staan centraal in zijn succesverhaal.

Ontdek meer