Do Dashboard

Strategisch inzicht en innovatie met Rob Batenburg

Introductie van Rob Batenburg

In deze aflevering van de podcast ‘SLIM Verhaal’ praten we met Rob Batenburg, strategisch partner en innovator in de financiële sector. Als ervaren accountant en adviseur heeft Rob zich gericht op meer dan alleen de cijfers; hij streeft ernaar de ‘huisarts’ voor bedrijven te zijn door diepgaand inzicht en strategische ondersteuning te bieden.

Het Do Dashboard: een tool voor ondernemerschap

Rob introduceert het ‘Do Dashboard’, een tool dat samen met Maurice Lander is ontworpen om ondernemers doelgericht te laten ondernemen. Dit dashboard helpt ondernemers hun bedrijfsvoering niet alleen reactief maar proactief te benaderen door middel van duidelijke doelstellingen, acties en meetbare resultaten. Het dashboard integreert verschillende bedrijfskundige modellen om een duidelijke strategie en actieplan op te stellen.

Implementatie en praktische toepassing

De creatie van het Do Dashboard kwam voort uit Rob’s wens om een efficiëntere manier te vinden om strategische plannen te implementeren en voortgang van doelen en acties te volgen. Door zijn achtergrond in de accountancy kon hij een brug slaan tussen financiële advisering en bedrijfsstrategie, wat resulteerde in een praktische tool die breed inzetbaar is voor diverse ondernemersvraagstukken.

Innovatie in de accountancy

Rob benadrukt de noodzaak van innovatie binnen de accountancy. Hij ziet een toekomst waarin accountants intensiever samenwerken met ondernemers om niet alleen financieel advies, maar ook strategische begeleiding te bieden. Het Do Dashboard is hier een voorbeeld van en toont aan hoe technologie kan helpen bij het vertalen van complexe strategische uitdagingen naar heldere, actiegerichte plannen.

Toekomstvisie en uitdagingen

Als afsluiter van het gesprek reflecteert Rob op de uitdagingen van het vermarkten van innovatieve producten, zoals het Do Dashboard. Hij deelt ook zijn visie op hoe accountants een meer geïntegreerde rol kunnen spelen in de toekomst van bedrijfsvoering door gebruik te maken van technologische tools en klantgerichte strategieën.

Deze podcast biedt waardevolle inzichten voor zowel ondernemers als financiële professionals die streven naar een pro actievere en strategisch georiënteerde benadering van bedrijfsvoering en klantrelaties.

Contact:

Naar onze andere podcasts!

Omzetcoach

Welkom bij onze nieuwste blog van SLIM Vooruit! Vandaag nemen we je mee in een boeiend gesprek met Franck Fielemon, oprichter van Omzetcoach.nl. Franck heeft een indrukwekkende achtergrond in de logistieke sector, waar hij bij DHL Global Forwarding wereldwijd verantwoordelijk was voor verkoopteams. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten over hoe hij bedrijven heeft geholpen hun verkoopstrategieën te optimaliseren en om te zetten in groei.

De Zoetermeerse Brouwerij

Loek Eerhart, mede oprichter – samen met Viresh Bachoe – van Roem bier, vertelt over zijn transitie van een carrière als chemisch technoloog naar het volgen van zijn passie voor bierbrouwen. Deze overgang was geïnspireerd door de mogelijkheden die hij zag in de ambachtelijke biermarkt, een sector die in Nederland nog volop in ontwikkeling was.

Jammici Cannoli

In de tweede aflevering van de podcast “SLIM Verhaal” verkenden we het inspirerende pad van Miranda van den Berg, eigenaresse van Jammici Cannoli. Miranda deelde haar ervaringen over het overwinnen van uitdagingen en het nastreven van haar passie binnen de ondernemerswereld, wat resulteerde in het creëren van een unieke culinaire ervaring in Nederland.