Over ons

“Van denken naar doen, van sparren naar realiseren”

Ons toekomstbeeld

Een ondernemend MKB dat bewust tijd en aandacht besteedt aan het realiseren van doelen. Strategisch goed voorbereid, operationeel alles op orde, financieel grip op zaken en oog voor verbetering. SLIM Vooruit begeleidt in DE rol van vertrouwd adviseur.

We laten elke onderneming groeien en bloeien. Aan de hand van jouw duidelijke toekomstvisie en behoefte van de organisatie creëren we een ijzersterke aanpak voor verbetering die past bij jouw bedrijf, het team en de doelstellingen. Van sparren naar realiseren.

   

Ons bestaansrecht

SLIM Vooruit helpt MKB ondernemers doelen te realiseren. Wat deze doelen zijn, dat is aan jou! We creëren inzicht, overzicht en rust. Waar nodig nemen we werk uit handen zodat jij kan ondernemen zoals jij dat wilt.

We enthousiasmeren, inspireren en geven nieuwe inzichten. We helpen ondernemers juiste keuzes te maken en vooruitgang te boeken omwille van een zekere toekomst. Accountants- en administratie-kantoren helpen we met noodzakelijke verandering.

Onze drijfveren

“Alles waar je ogen van gaan sprankelen, dat moet je doen”

1-DrijfveerSV

Inspireren

SV optimalisatie

Optimaliseren

3-DrijfveerSV

Realiseren

Van denken naar doen

SLIM Vooruit helpt jou gestructureerd doelen te realiseren door inzicht, overzicht en rust te creëren op strategisch, operationeel en financieel gebied. Als vertrouwd adviseur nemen wij jou mee door een achttal stappen die wij deels of volledig doorlopen afhankelijk van het vraagstuk, jouw behoefte en die van de onderneming.

Onze vertrouwde partners

Het multidisciplinaire accountants- en advieskantoor uit Zoetermeer dat jou met grote vakkennis en veel praktijkervaring helpt vernieuwende stappen te zetten. Met een groot team van specialisten ontvang je oplossingen die aansluiten bij jouw behoefte.

Met een vakkundig en ervaren team overnamespecialisten ondersteunen wij jou bij het koop-, verkoop- of fusieproces. Begeleiding in het traject van begin tot eind. Met het bewust niet doorgaan met een deal of tot een succesvolle overeenkomst is gesloten.

Het netwerk voor Vertrouwd Adviseurs waar kennis, ervaring en tools worden gedeeld. Waar je persoonlijk (als accountant, boekhouder of adviseur) of als kantoor terecht kunt voor webinars, opleidingen, coaching en begeleiding door experts.

Onze software partners

Hét cloudplatform voor administratie- en accountantskantoren. Ondernemers op een efficiënte manier voorzien van financiële informatie en rapportages om hun onderneming (beter) te kunnen sturen.

Do Dashboard helpt ondernemers via administratie- en accountantskantoren op een eenvoudige en gestructureerde wijze doelen te stellen, acties uit te zetten en voortgang van plannen te bewaken.

Een totaalaanpak voor accountants en (vertrouwd) adviseurs gericht op het begeleiden van MKB ondernemers bij grip, focus, control, groei, rendementsverbetering en waardestijging van de onderneming.

Van sparren naar realiseren

Laat je enthousiasmeren, inspireren en nieuwe inzichten geven. Ontdek hoe wij jouw ogen laten sprankelen op het moment dat jij vertelt over jouw bedrijf en ervaart hoe wij jou kunnen helpen.