Strategie

Het is niet moeilijk te besluiten als je weet wat je doel is” 

Maak de juiste keuzes

SLIM Vooruit begeleidt MKB ondernemers bij strategische en financiële vraagstukken. Met onze kennis en aanpak begeleiden we jou bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Alle uitkomsten vastgelegd in een concreet plan van realisatie.

Naast aandacht voor de strategische kant van de onderneming hebben we ook aandacht voor het individu, onderlinge samenwerking en winstgevendheid van de onderneming.

Samen werken we aan jouw doel.

Herken jij onderstaande uitdagingen?

Zo helpen wij jou

Dit zijn onze aandachtsgebieden waarmee wij jou begeleiden

Bedrijfsstrategie

Waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar? Wij begeleiden jou met een passende route om jouw doelen te bereiken. Alles vastgelegd in een praktisch plan van realisatie.

Bedrijfsopvolging

Een bedrijfsoverdracht draait niet alleen om het bedrijf, ook om de personen die hierbij betrokken zijn. Een succesvolle overdracht wordt gerealiseerd door met alle factoren rekening te houden.

Procesverbetering

Samen gaan we op zoek naar het verbeterpotentieel van jouw onderneming. Zowel financieel als niet-financieel. We laten ons hierbij leiden door groei, vernieuwing en vooruitgang.

Ondernemers coaching

In onze rol als vertrouwd adviseur en sparringpartner enthousiasmeren en inspireren wij jou. We bieden nieuwe inzichten, structuur en rust om te ondernemen.

Ondernemings plannen

Geen dikke rapporten, maar een praktisch en dynamisch plan op één A4. Doelen en acties geven houvast, zijn een stok achter de deur en geven richting.

Management ondersteuning

Wij nemen (deels) werk uit handen van het management om vernieuwing en verbetering te realiseren en samen waarde te creëren.

Van strategie tot plan

Een goede strategie begint altijd met een grondige inventarisatie en analyse. Onze aanpak kent een achttal stappen die aan de hand van de uitkomsten van deze analyse deels- of volledig worden doorlopen.

Realisatie van doelen

Elk strategisch en/of financieel vraagstuk resulteert in een jaarplan oftewel een plan van realisatie. We begeleiden en ondersteunen jou op een eenvoudige en gestructureerde wijze bij het stellen van doelen, uitzetten van acties en bewaken van de voortgang.

We werken op basis van bewezen methodes en “slimme” tools. In ons online strategisch dashboard werken we samen slim vooruit aan het realiseren van jouw doelen.

Wat zijn jouw plannen?

Een doel zonder plan is slechts een wens. We maken graag nader kennis
om
erachter te komen wat jij wilt realiseren.