Strategisch
advies

Het is niet moeilijk te besluiten als je weet wat je doel is” 

Maak de juiste keuzes

SLIM Vooruit begeleidt MKB ondernemers bij strategische vraagstukken. Met onze kennis en aanpak begeleiden we jou bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst. Alle doelen en bijbehorende acties vastgelegd in een concreet plan van realisatie.

Naast aandacht voor de strategische kant van de onderneming hebben we ook aandacht voor het individu, onderlinge samenwerking en winstgevendheid van de onderneming.

Samen werken we aan jouw doelen.

Herken jij onderstaande uitdagingen?

Zo helpen wij jou

Dit zijn onze aandachtsgebieden waarmee wij jou begeleiden

Strategie vorming

Waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar? Wij begeleiden jou met een passende route om jouw daoelen te bereiken. Alles vastgelegd in een praktisch plan van realisatie.

Ondernemers coaching

In onze rol als vertrouwd adviseur en sparringpartner enthousiasmeren en inspireren wij jou. We bieden nieuwe inzichten, structuur en rust om te ondernemen.

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging vergt zorgvuldige begeleiding, niet alleen in zakelijke aspecten maar ook in de ‘zachte’ kant van de overdracht. Wij effenen de weg naar een succesvolle bedrijfsovername.

Strategisch advies

Strategisch overleg vormt de kern van doelgerichte besluitvorming. Samen identificeren we doelen, bepalen we de beste koers en zorgen voor een succesvolle implementatie van de strategie.

Ondernemings plannen

Geen dikke rapporten, maar een praktisch en dynamisch plan op één A4. Doelen en acties geven houvast, zijn een stok achter de deur en geven richting.

Bedrijfsdoorlichting

Met een diepgaande analyse lichten we jouw onderneming  door op kosten, capaciteit, processen en commercieel gedrag. Het resultaat is inzicht in het verbeterpotentieel van jouw onderneming.

Van strategie tot plan

Een goede strategie begint altijd met een grondige inventarisatie en analyse. Onze aanpak kent een achttal stappen die aan de hand van de uitkomsten van deze analyse deels- of volledig worden doorlopen.

Realisatie van doelen

Elk strategisch, financieel en/of operationeel vraagstuk resulteert in een jaarplan oftewel een plan van realisatie. We begeleiden en ondersteunen jou op een eenvoudige en gestructureerde wijze bij het stellen van doelen, uitzetten van acties en bewaken van de voortgang.

We werken op basis van bewezen methodes en “slimme” tools. In ons online strategisch dashboard werken we samen slim vooruit aan het realiseren van jouw doelen.

Wat zijn jouw plannen?

Een doel zonder plan is slechts een wens. We maken graag nader kennis
om
erachter te komen wat jij wilt realiseren.