Strategie & Implementatie van 'Foam Studio'

Over Foam Studio

Foam Studio is specialist in het ontwerpen en verwerken van maatwerk schuim voor koffers en verpakkingen. Schuiminlays beschermen fragiele of kwetsbare producten tegen beschadiging en breuk tijdens transport en opslag. Met ons uitgebreide machinepark van waterstraal-, laser-, en CNC freesmachines verwerken we maatwerk schuim, kofferschuim, kofferinterieurs, schuiminlays, verpakkingsschuim en schuiminterieurs voor koffers, flightcases en kisten.

Vraagstuk

Wat was de uitdaging waar de klant mee zat > vanuit de klant verteld! Foam studio kwam bij ons om samen een nieuwe visie te hebben. Bla bla tekst – Enthousiasmeren, inspireren en nieuwe inzichten geven. Ondernemers helpen de juiste keuzes te maken en vooruitgang te boeken. Vanuit deze gedachte is SLIM Vooruit ontstaan. Inmiddels weten we met onze 25 jaar ervaring waar verbeterpotentieel blijft liggen en hoe dit aangepakt kan worden.

Zo hielpen wij Foamstudio

De aandachtsgebieden waarmee foamstudio een nieuwe stap heeft kunnen maken.

Implementatie in foamstudio

Laat plannen geen plannen blijven. Door acties deels of volledig uit handen te nemen, zorgen wij dat jouw doelen worden gerealiseerd. Van denken naar doen. 

Hoe heeft SV dit aangepakt?

Een goede strategie begint altijd met een grondige inventarisatie en analyse. Onze aanpak kent een achttal stappen die aan de hand van de uitkomsten van deze analyse deels- of volledig worden doorlopen.

Wat zijn jouw plannen?

Een doel zonder plan is slechts een wens. We maken graag nader kennis
om
erachter te komen wat jij wilt realiseren.