Bedrijf

Strategie & Implementatie van 'Foam Studio'

Opdrachtgever

Foam Studio | Sebastiaan van Didenhoven

Jaar

2021 – heden

Opdracht

Strategie & Implementatie nieuwe visie

Over Foam Studio

Foam Studio is specialist in het ontwerpen en verwerken van maatwerk schuim voor koffers en verpakkingen. Schuiminlays beschermen fragiele of kwetsbare producten tegen beschadiging en breuk tijdens transport en opslag. Met ons uitgebreide machinepark van waterstraal-, laser-, en CNC freesmachines verwerken we maatwerk schuim, kofferschuim, kofferinterieurs, schuiminlays, verpakkingsschuim en schuiminterieurs voor koffers, flightcases en kisten.

Missie

Foam studio kwam bij ons om samen een nieuwe visie te hebben. Bla bla tekst – Enthousiasmeren, inspireren en nieuwe inzichten geven. Ondernemers helpen de juiste keuzes te maken en vooruitgang te boeken. Vanuit deze gedachte is SLIM Vooruit ontstaan. Inmiddels weten we met onze 25 jaar ervaring waar verbeterpotentieel blijft liggen en hoe dit aangepakt kan worden.

Zo hielpen wij Foamstudio

De aandachtsgebieden waarmee foamstudio een nieuwe stap heeft kunnen maken.

Strategie

Bepaal de juiste manier om je doelen te bereiken. Wij leggen met onze kennis en ervaring een praktische basis voor de juiste keuzes richting jouw toekomst.

Implementatie

Laat plannen geen plannen blijven. Door acties deels of volledig uit handen te nemen, zorgen wij dat jouw doelen worden gerealiseerd. Van denken naar doen.

Financieel

Pak verbeterpotentieel aan en krijg (weer) grip op de onderneming. We brengen jouw potentieel in kaart en bieden (meer) inzicht en structuur.

Van strategie tot plan

Een goede strategie begint altijd met een grondige inventarisatie en analyse. Onze aanpak kent een achttal stappen die aan de hand van de uitkomsten van deze analyse deels- of volledig worden doorlopen.

Wat zijn jouw plannen?

Een doel zonder plan is slechts een wens. We maken graag nader kennis
om
erachter te komen wat jij wilt realiseren.